Popravak i prodaja auto stakla

Uštedite novac !

Popravak vjetrobranskih stakala ima prednost jer vam štedi vrijeme i novac. Vrlo je važno da odmah nakon nastanka oštećenja reagirate jer stare pukotine u koje je ušla prljavština najčešće je nemoguće kvalitetno popraviti. Grijana stakla se popravljaju na isti način kao i stakla bez grijanja. Ako imate staklo u boji, popravit ćemo ga jednako kvalitetno kao i nebojano staklo. Staklo je dio sigurnosne opreme vozila. Popravak će vratiti čvrstoću stakla te omogućiti istu razinu sigurnosti putnika kao i prije nastanka oštećenja.

Kada je moguće popraviti staklo?

Dva su osnovna uvjeta:

1)      Oštećenje na vjetrobranskom staklu je prosječnog promjera do 3 cm.
2)      Oštećenje u vidnom polju vozača nije promjera većeg od 10 mm.

 popravak autostakla

Vidno polje vozača odnosi se na područja A i B. Područje A je prosječne širine 29 cm. Oštećenje ne smije prelaziti 10 mm. U području B preporučamo popravak oštećenja do 15 mm.
Područja C  i D dozvoljavaju popravak oštećenja većih od 15 mm.
U ostalim slučajevima bit će potrebno zamijeniti cijelo vjetrobransko staklo.  Zadnja i bočna stakla ne mogu se popraviti, već ih se treba zamijeniti.

Što trebate učiniti?

  • Odmah zaštitite pukotinu i ugovorite termin za popravak u našem servisnom centru.
  • Ovisno o stupnju oštećenja vjetrobrana, popravak ćemo obaviti u vremenu od 15- 60 minuta.
  • Popravak stakla je trajan. Vozilo možete prati odmah nakon popravka.

Popravak auto stakla

Popravak auto stakla u Europi je već odavno vrlo zastupljen zbog očitih prednosti: kraće vrijeme stajanja vozila i niža cijena. Naravno, poravak nije uvijek moguć, ta tehnologija koristi se pri manjim pukotinama od nekoliko centimetara na staklu koja nisu u vidnom polju vozača. Vrlo je važno da odmah nakon nastanka oštećenja reagirate jer stare pukotine u koje je ušla prljavština najčešće je nemoguće popraviti.

Prodaja auto stakla

Tvrtka Kristal Auto Stakla bavi se prodajom, veleprodajom te ugradnjom vjetrobranskih stakala za sve vrste vozila po najpovoljnijim cijenama u regiji te je vodeći distributer renomiranih svjetskih proizvođača.